Så du har en digital produkt at sælge, men hvordan kan du gøre det automatisk downloades så du ikke behøver at sende e-mails på alle tidspunkter af dagen (og nat)? Løsningen er virkelig meget simpel. Bruge bare din autoresponder og den gode nyhed er de fleste web hosting konti allerede kommet med en grundlæggende autoresponder system.
Den generelle idé er at skabe en særlig dedikeret e-mail adresse hvor betaling meddelelser skal sendes til. Når autoresponder registrerer e-mail bliver sendt til denne adresse, vil det umiddelbart sparke tilbage et svar e-mail, som du pre-programmeret med download oplysninger og thats it. Du er i erhvervslivet.
Let, som det er, dette system har et par fejl. For én, vil enhver e-mail sendt til denne særlige adresse returnere et svar med dine produktoplysninger download. For det andet, nogle betaling processor anmeldelse e-mails kommer fra betaling processor sig selv og det er kun i brødteksten i meddelelsen vil du finde kundens email. Dette er et problem, fordi autosvar, der kommer med din web-hosting-konto er ikke meget sofistikerede og kan kun svar til den oprindelige e-mail-adresse. I almindeligt engelsk, dette betyder alle dine ordre tak emails vil gå til din betaling processor, din kunde modtager intet. Og det er ikke godt.
Heldigvis er der autoresponder systemer, der er meget mere robust og virkelig intelligent. De kan bogstaveligt talt scanne betaling e-mail, udtrække dine kundeoplysninger, føje dem til databasen, så du kan følge op med dem senere og sende et svar straks til kunden ved hjælp af de oplysninger, det indsamler. Alt dette gøres umiddelbart bag kulisserne i løbet af få minutter (og endda sekunder); alle dine kunde ser og erfaringer er en problemfri proces. Disse intelligente autosvar kommer i form af månedlige ydelser eller scripts.
Men hvad med sikring download? Det er let for. I mange web vært kontrolpaneler, vil du finde en ‘Beskytte mappe’ eller ‘Password beskyttelse’ funktion. Ved at sætte dine downloads i en særlig mappe og password beskytte mappen, vil du nu holde edderkopper, robotter og mennesker, der ikke har adgang til adgangskoden ud af dine downloads.
Hvad hvis du ønsker en stærkere beskyttelsessystem? I så fald kan du bruge et medlemskab manager hvor folk kan oprette deres egne logon. Du kan også få scripts eller hostet indkøbsvogne, der genererer unikke downloadlinks, der udløber efter et bestemt tidspunkt. Disse systemer kan sætte dig tilbage fra $50 til $200 eller derover.
Indtil nu beskytte alle de muligheder, drøftede kun download, ikke selve produktet. Hvis du er virkelig bekymret over piratvirksomhed eller hvis piratkopiering er at komme ud af hånden for dig, er den bedste måde at beskytte hver download med sin egen unikke nøglen kode. Heldigvis er der tjenester, der kan gøre det og problemfrit integreres med din eksisterende kassen system. De koster $9,95 til 24,95 dollar om måneden. Hvis du mister et stort beløb til piratkopiering, kan prisen være små til at betale.
Nogle stof til eftertanke, vil der altid være en lille procentdel af kunder, der vil forsøge at gøre, hvad de ved er forkerte. Mere kontrol du udøve, de mere vrede gæster vil føle. Uanset copyright, folk ikke kan lide at være begrænset over noget de allerede har betalt for. Du skal bare nødt til at afveje det ud hvad betyder noget for dig at holde fleste af gode kunder glade eller du ønsker at bruge tid på et par rådne æbler og selvfølgelig ikke glemme at stave ud din ophavsret og betingelser for brug klart. Det er om det bedste du kan gøre.