Du finder en række lydbøger at vælge imellem, hvis du leder efter det bedste. Lydbøger er bedre, fordi de er interaktive. Du kan lytte, mens du kører, træner eller udfører anden aktivitet, der ikke kræver, at du læser. Der er mange steder, hvor lydbøger kan downloades online. Disse lydbøger kan downloades til din computer, MP3-afspiller eller lyttes gennem dit almindelige stereoanlæg. Disse lydbøger er så populære, fordi de fortælles og fortælles af dine yndlings berømtheder.

The Best Audiobooks For Kids Second Season indeholder 35 af deres foretrukne lydbøger. Det fortælles i fællesskab af Sara Paretsky og Isabelle Adjani. Disse børn har stor fantasi, og det er nemt for dem at opdage nye ting hver dag ved blot at lytte til samlingen. Emira er hovedpersonen i denne historie. Hun kommer for at besøge sin kusine Moira med sin familie, efter at hendes forældre beslutter, at hun ville være lykkeligere at vende tilbage til Sverige for at bo der.

Wil Wheaton fortæller denne bedste lydbøger for Kids anden sæson Lydbog. Wil Wheaton er en favorit skuespiller af mine, og dette er hans første forsøg på at fortælle en e-bog. Alex Cross er hovedpersonen i bogen og er en Space Opera forfatter. Wil Wheaton har tidligere fortalt bøger som Narnia, så det bliver fascinerende at se ham tackle en hel roman til dette projekt. En liste over alle de udestående lydbøger, der i øjeblikket er tilgængelige, kan laves, og du vil sandsynligvis finde de samme som din liste. Disse lydbøger er gode til børn, fordi de indeholder nogle af nutidens mest populære skuespillere som fortællerne.

Leona Lewis ‘ bog The Lemonade Song, en stor lydbog for børn, blev også medtaget i denne liste. Lemonade Song er Lemonade Collection’s første bog her lydbogreolen.dk. Hele historien er fortalt fra Lemonade Kid perspektiv. Hele stemmer er meget detaljeret og troværdig. Historien er fuld af følelser, som du ser figurerne ændre sig og vokse. Leona Lewis tager læseren inde i Lemonade Kid hoved i denne lydbog.

De to sidste bedste lydbøger på denne liste, som blev fortalt med nogle af de bedste skuespillere i dag, er Mo Willems ‘The Necromancer af Sara Paretsky og Sara Paretsky’s The Wolf Among Us af Sara Paretsky. Disse to romaner vil appellere til fantasy fans, der nyder moderne skrivning. Anthony Green er fortælleren af romanerne, og han spiller rollen som en necromancer, der kan vende de døde tilbage til levende mennesker.

Gennem disse tre lydbøger fik jeg indsigt i familielivet, og hvordan de døde kan påvirke vores liv. Lemonade Kid var meget personlig, og Ulven blandt os var underholdende. Jeg vil anbefale dem begge til alle, der nyder fantasy romaner. Selv hvis du normalt ikke læser fantasy romaner jeg anbefale, at du giver The Lemonade Kid (eller The Wolf Among Us) en lytter. Du vil nyde showet og lære nogle vigtige lektioner om livet.