Ejere af små virksomheder er oversvømmet med ting at gøre. Fra at sikre deres kunder er glade for at sikre, at der er nok kapital til at opretholde virksomheden, er der altid noget på farten. Nogle projekter, der skal ske, uanset om det er et projekt for din klient eller en indtægtsskabende opgaver for din virksomhed, kan være meget tilfredsstillende, mens andre bare synes at tage for meget af din værdifulde tid. Alt i alt, synes der bare aldrig at være tid nok tilbage til at gøre noget andet i vores liv.
Men som gamle ordsprog siger, alt arbejde og ingen play kan stress ud selv de mest organiseret virksomhed professionel, uanset om de ejer og driver en lille virksomhed, eller de er ansvarlig for et team af medarbejdere. Tanken om at blive involveret eller tage på en anden opgave kan efterlade de fleste mennesker, ryster på hovedet og siger ‘ingen måde’.
Der er én ting, at alle, uanset hvor travlt, bør overveje for at hjælpe lindre stress og gøre ham eller hende føler godt inde.
Frivilligt arbejde! Gør noget ud af dit hjerte godhed har en overvældende måde at gøre du føler dig alle ‘varmt og fuzzy indeni”. Nu, jeg mener ikke at du skal frivillige til at give væk dine produkter eller tjenester til dem, der kan betale for det, men overveje at hjælpe ud en af de mange årsager i din lokale kvarter eller en velgørenhedsorganisation, der er nær og kære til dit hjerte. Disse organisationer overleve på venlighed af andre og ikke ville være i stand til at hjælpe folk i nød, hvis det ikke var for virksomheder og enkeltpersoner, der donerer deres tid og kræfter.
Som et eksempel frivilligt jeg for nylig til at hjælpe en lokal organisation med deres hjemmeside design. Caledon Fællesskabet tilgængelige legeplads blev startet af en lokal mor, som var bekymret over manglen sikre legepladser i området, at børn med handicap kan spille i. Hendes mål var at sammensætte et team af frivillige fra forskellige områder i Fællesskabet, som ville arbejde sammen om at udvikle denne legeplads. Omkring seks måneder siden, jeg læste en artikel i min lokale avis om hendes indsats og straks vidste, at dette var noget, jeg ønskede at blive involveret i.
Nu, jeg ikke har eller kender nogen handicappede børn personligt, men jeg kan bare forestille sig frustrationen for dem at gør, når det gælder om at finde et sted for deres børn til at spille, ikke kun kan de få adgang til let, men også at de er sikre at spille.
Da jeg ringede koordinatoren, syntes hun chokeret over, at en person, der ikke er direkte tilsluttet eller kender nogen med handicap ønsker at hjælpe. Det gjorde mig føler vidunderligt… først af mange gange under denne igangværende projekt.
Et par dage senere modtog jeg et opkald fra en anden volontør, der blot ønskede at takke mig for at blive involveret og tilbyde mine tjenester. Jeg fortalte hende, at jeg kunne hjælpe på mange måder, både med administrative opgaver og hjemmeside opgaver. Nå, sker det bare så, at den nuværende Webmaster var overbelastet med websted (sammen med andre aspekter af sit liv) og de havde problemer med at finde nogen til at hjælpe ham. Jeg tror, jeg var i det rigtige sted på det rigtige tidspunkt.
Projektet er løbende, indtil alle midler kan etableres og legepladsen bygget. Vi mødes en gang om måneden (mere, hvis der er en kommende begivenhed, at vi ønsker at vise projektet på) for et par timer. Så vi gå tilbage til vores respektive liv og arbejde på vores del af projektet, når vi får lidt tid.
Alle ringede, jeg sætte i omkring 5 timer om måneden på dette projekt… tid absolut godt brugt… og ikke så meget tid at det tager væk fra min forretning og min familie. Ikke alene er jeg hjælpe til en værdig sag, men det giver mig også tid til at øve og forbedre mine evner.
Holde øje med din lokale avis-artikler og nyhedshistorier om mennesker i dit nabolag, der er i nød og derefter give en hjælpende hånd. Hvis jeg (en travl lille virksomhedsejer, mor og kone) kan gøre det, så kan du.