Du bruger internettet til utallige formål. Du bruger det til at finde opskrifter til aftensmaden. Du bruger det til at syntes godt om dine venners forskellige opslag på diverse sociale medier. Og du bruger det til at se forskellige underholdende YouTube videoer. Internettet er en fantastisk opfindelse, og du kan bestemt ikke forestille dig et liv uden det. Men internettet har mange forskellige dimensioner, som de fleste glemmer at udnytte. Med internettet kan vi faktisk blive en kæmpe stor del af globaliseringen, og det er en utrolig magtfuld ressource, som bestemt skal udnyttes til det yderste.

Gør en kæmpe forskel med ét klik

På internettet kan du faktisk finde adskillige organisationer, som specialiserer sig i aktivisme rundt omkring i verdenen. Her er der eksempelvis tale om det kendte Amnesty International, som kæmper for menneskerettigheder overalt på jordkloden. Du kan her eksempelvis få tilsendt månedlige, internationale sager hvor de basale menneskerettigheder, som vi tager forgivet, bliver brudt. Du kan hermed med én SMS skrive under på at aktion skal sættes i gang.

Vær vidne til verdensomspændende situationer

På nettet kan du ligeledes læse flere artikler, som netop handler om alle de ting, som foregår i verdenen. Der er ligeledes utallige facebooksider, som giver dig daglige opdateringer om bestemte relevante situationer. Du kan få et meget bedre indblik i de mange konflikter og krige, som er i gang lige nu, og som blot overfladisk bliver vist i nyhederne. Du kan få indsigt i, hvordan nogle mennesker i verdenen lever i en langt mere tragisk hverdag end dig selv. Og du kan inspireres af de stærke individer, som dedikerer deres liv til at gøre op med verdenens uretfærdige fordeling af lykke. Med internettet kan du altså få en kæmpe indsigt i hele verdenen, og det bør du begynde at udnytte allerede i dag. Du kan starte med anskaffe dig et godt bredbånd, som lader dig bruge dit internet så meget og så effektivt som muligt. Denne side sammenligner bredbånd, så du kan finde ud af, hvilket bredbånd du bør købe i forhold til, hvor meget du bruger dit internet.