“Hvis nogen har i dag en generel undersøgelse om forretning eller forespørgsel om et specifikt produkt eller service, så B2BCompass viser sig for at være den bedste site for alle forretningsmæssige krav. Ligegyldigt i hvilken del af verden folk ophold, de kan finde et firma, som henvender sig til deres præcise krav. Folk kan søge efter virksomheder i deres byer eller selv virksomheder, som er placeret i forskellige byer i deres eget land eller byer over hele verden.

For at gøre søgning lettere, er webstedet opdelt i forskellige kategorier efter arten af virksomhed, som selskaberne, der forpligter. For eksempel er afsnittet kunst, galleri og reklame, hvor folk kan finde online gallerier fra hvor de kan købe malerier. De andre sektioner omfatter sundhed og medicinske selskaber for eventuelle sundhed henvendelser, biler for alle auto selskaber, skønhed virksomheder for skønhedsprodukter, osv. Derfor kan mennesker nemt finde vej rundt på hjemmesiden. Oplysninger om hvert selskab tilbydes i detaljer, således at kunden får direkte i kontakt med de respekterede virksomheder af gerning eller mailing dem.

Der er mange gæster, der ønsker at gennemse virksomheder efter de produkter og tjenester, de tilbyder. B2BCompass har en bestemmelse, hvor du kan se ud for et bestemt produkt ved at browse gennem den alfabetiske liste over produkter i afsnittet produkter & tjenester. Derfor hvis nogen ser til computere, kan han blot gå til afsnittet “C” i afsnittet produkter og kategorier og finde ud af præcis hvad han leder i dobbelt hurtig tid. I tilfælde af en person er på udkig efter en bestemt virksomhed som Arena Animation kan han blot besøge afsnittet virksomheder hvor alle virksomheder er kategoriseret alfabetisk. Kunden kan blot besøge A, kapitel for at finde et firma ved navn Arena Animation.

Den bedste del af B2BCompass er dens kraftfulde søgefunktion, hvor man kan blot indtaste virksomheden eller det produkt, som man er på udkig efter i søgetekstboksen og derefter også angive den region, hvor han ønsker at kigge efter. Online-bibliotek vil hurtigt søge sin database og vise resultater, der svarer til brugerens forespørgsel. Man kan blot registrere ens egen virksomhed eller produkt på B2BCompass, således at folk kan blive opmærksomme på det og derefter blot bede om flere oplysninger om produktet eller virksomheden. Som et resultat folk kan komme til at vide om virksomheden i der område og kan også blive almindelige lånere af virksomheden.

B2BCompass har en meget brugervenlig hjemmeside, hvor folk kan simpelthen finde hvad de søger på blot et par minutter. Dette sparer folk en masse tid og kræfter i købet. “