Pengestrømsopgørelse idé No. 1. Bruge ‘cash flow’ salg tjeklister.
For sælgere, får dem til at spørge hver enkelt kunde til at gøre en anden ‘add-on’ købe med den, de har allerede lavet. En fantastisk måde at gøre dette er at have en shopping checkliste over hvad kunden kunne købe.
Pengestrømsopgørelse idé No. 2. Bruge ‘cash flow’ betaling tjeklister.
For din administration team. Har en checkliste for dine kunder, og når deres betalinger er forfaldne. Oprette påmindelse e-mails/sms’s / og faxer for hver kunde kan sikre deres betaling er modtaget rettidigt.
Pengestrømsopgørelse idé No. 3. Øge dine priser.
De fleste business mennesker er så bange for at øge deres priser. Men når du gør vil du bemærke et par ting ske. For det første, ‘intet’ kan ske! Det er ideelt. For det andet du kan tabe et par kunder, men de vil typisk være de “hårde”, til at beskæftige sig med. Hvis du øger dine priser med 5 eller endda 10% over hele linjen har du fået dynger flere rentabilitet, og mere plads til at bevæge sig i at give god service.
Pengestrømsopgørelse idé No. 4. Invitere dine tidligere kunder til at købe fra dig igen.
Indsamle dine kunder oplysninger og invitere dem til at komme tilbage til din virksomhed. Gøre dem et tilbud, have en VIP salg nat, give dem en gave check til at betale for den første del af deres køb, så send dem et månedligt nyhedsbrev, telemarket dem eller lade dem vide, du har fået en gave, der venter dem, når de ringer tilbage.
Pengestrømsopgørelse idé No. 5. Ændre din handel vilkår.
God likviditet handler om at få dine penge så hurtigt som du kan, og betale det så langsomt som du kan. Så ændre din handel vilkår for at få din salg indkomst så hurtigt som muligt. Hvis du er på 30 dage, skal du ændre det til 14, 7 eller endda torsk. Det hurtigere dine vilkår, jo bedre din cash flow.
Pengestrømsopgørelse idé No. 6. Udbetale langsomt.
Anden del af at have god likviditet er udbetale dine leverandører ‘langsomt’. Gøre det langsomt, men bevare et godt forhold med dine leverandører. Så er find ud af, hvornår ‘acceptabel’ for dem. I øjeblikket, kan du betale på 30 dage. Men de kan acceptere 45 eller 60. Hvis det er tilfældet vil du have en anden 15 til 30 dage til at bruge penge.
Også overveje at betale på dit kreditkort. På den måde får du en ekstra 30 til 55 dage interesse gratis.
Ideelt set forsøge og følge reglen om 7/60. Har dine penge kommer inden for 7 dage, og betale dine regninger omkring 60 dage.
Pengestrømsopgørelse idé No. 7. Accepter kun ‘gode’ kunder.
I lyset af de foregående to punkter, kun beskæftige sig med kunder, der gerne vil følge din handel vilkår. Kan du ikke lide at dreje din ryg på nogle ‘langsom’ kunder, men det er det værd, når du får alle ‘hurtig’ betalende kunder.
Pengestrømsopgørelse idé No. 8. Brug kun profitabel markedsføring.
Prøve, teste og måle hele din markedsføring. Økonomisk analysere hver marketingkampagne, således at du ved, det gør en fortjeneste eller et tab. Brug derefter kun lønsomme. Du vil sikkert finde, at du spilder penge på nogle markedsføring, som ikke er at bringe dig i nogen penge.
Hvis du ikke er markedsføring, begynde at teste nogle/løbesedler/e-mails små annoncer og Fortsæt, indtil du finder noget, der virker, med et tilbud, der arbejder i en annonce, der virker. Hvis du allerede er annoncering, test din overskrift, teste andre tilbud, teste andre medier.
Pengestrømsopgørelse idé No. 9. Få en anden til at godkende dig
Finde en person med en database, der er fuld af mennesker, der passer til din målgruppe, træne et forhold, hvorved du både ender med at vinde og have dem godkende dig til deres database. Du kan gøre det samme for dem, som gjorde en frisør og et gymnasium, eller en restaurant og en herretøj butik.
Disse 9 idéer kan øge din cash flow, og derved øge din small business vækst. Så tag hver idé over de næste 9 dage og prøve hver enkelt i din virksomhed.
Copyright © 2005 af Casey Gollan. Alle rettigheder forbeholdes